Selecteer een pagina

Mijn naam is Anthony Livius. Als student Geschiedenis aan de Radboud Universiteit doe ik onderzoek naar bioscoopbeleving in Nijmegen in de jaren dertig (1930-1940). Door middel van interviews met ‘tieners’ uit die tijd hoop ik een beeld te kunnen schetsen van welke rol de film en bioscoop speelde in de levens van de mensen toen.

Bent u iemand óf kent u iemand die de respectabele leeftijd van 90 jaar of ouder heeft bereikt; zijn/haar jeugd heeft doorgebracht in Nijmegen; soms of geregeld een bezoek bracht aan een van de bioscopen (Olympia, Luxor, Chicago, City en De Vereeniging); en graag medewerking zou willen verlenen aan een historisch onderzoek? Schroom dan alstublieft niet om contact met mij op te nemen. Uw medewerking stel ik zeer op prijs.

Alvast ontzettend bedankt. Met vriendelijke groet,

Anthony Livius
Student Geschiedenis
Radboud Universiteit Nijmegen
Telefoonnummer: 06-27400756